Testimonials

Waarom kiezen mensen voor MoYoga?

De yogalessen van Maurice brengen mij weer “in mijn lijf”- halen me uit mijn hoofd en daarmee ver weg van de dagelijkse stress. ‘s Morgens zorgt zijn les voor een helder en energiek begin van de dag. ’s Avonds val ik na zijn les diep in slaap. Heerlijk!

Linda Dubois, Personal Coach, Dubois Coaching

+++++

De combinatie van power yoga en yogaflow zorgt voor kracht en souplesse en de link naar tai chi geeft een verhoogd concentratievermogen [op jezelf]. Het is fijn dat Maurice iedere stap en elke handeling telkens weer duidelijk neerzet, dat helpt mij om niet over mijn eigen grenzen heen te schieten. Ook werkt zijn enthousiasme erg aanstekelijk, de avond is altijd zo voorbij. En de technieklessen zijn voor mij altijd helder en duidelijk genoeg. Maurice ga zo door.

Margriet Nootenboom

+++++

Ik houd van uitslapen. Maar op zaterdagochtend, nota bene om half acht, kom ik mijn bed uit voor: MoYoga.

Harro van der Pluijm, Directeur Pluimen

+++++

Inspanning en ontspanning!
Statisch en dynamisch!
Binnenkant en buitenkant!
Structuur en improvisatie!
Humor en ernst!
Dit zijn voor mij de ‘begrippen’, die de lessen van MoYoga karakteriseren. Maar bovenal zijn ze de reden om ’s avonds laat nog van de bank te komen en ‘s morgens vroeg op te staan.

Marianne Roelofs, trainer, coach, facilitator Dagelijks Werk

+++++

Yoga in het algemeen brengt mij lijfcontact in een grotendeels hoofdleven.
Yoga brengt mij actieve rust en focus.

MoYoga in het bijzonder respecteert ieders grenzen.
MoYoga voelt heel snel vertrouwd.
MoYoga brengt veel variatie.

Als het even kan eindigt mijn werkweek op de vrijdagavond met yoga bij Maurice.

Aarnout Hamelink

+++++

Maurice neemt je op ongedwongen wijze mee in de beleving van (Mo)Yoga. Hij doet dit door zichzelf kwetsbaar op te stellen, met persoonlijk enthousiasme en met oprechte belangstelling voor iedere cursist. Maurice heeft niet tot doel om je perfecte bewegingen en standen te leren, maar om je te ondersteunen in de bewustwording en training van je lichaam en geest.

Joan van der Velden, afdelingshoofd

+++++

Ik volg nu sinds een jaar yogalessen bij MoYoga; dat bevalt prima omdat yogahoudingen voor mij inspannend en tegelijkertijd ook ontspannend zijn. De lessen worden op een prettige manier gegeven waarbij Maurice de oefeningen uitlegt en ook continue meedoet, zodat je zelf kunt zien of je het goed doet of zo goed als mogelijk doet; natuurlijk wordt ook aangegeven dat je niet verder moet gaan als je zelf kunt.

Mijn ervaring van de laatste tijd is dat de lessen wat meer richting poweryoga gaan. Dit is met name fijn omdat je dan spieren gebruikt die je eigenlijk nooit echt of minder gebruikt en op deze manier dus traint. Kortom: ik ben met een paar proeflessen begonnen en inmiddels een jaar bezig, de plannen zijn om hier lekker mee door te gaan.

Na een avondje yoga heb ik echt het gevoel: “Ik leef “ !!!

Paul van den Berg, Projectleider & Materiaalbeheer bij GEKA Bouw B.V.

+++++

Leven is meebewegen met veranderingen.. Want het enige wat in dit leven echt zeker is, is verandering. Bij yoga wordt door letterlijk te bewegen op het natuurlijke ritme van je ademhaling, je vermogen om los te laten groter, waardoor je je in het dagelijks leven zowel lichamelijk als geestelijk beter voelt.

De diverse hedendaagse crisissen, zijn het teken om oude systemen los te laten en verandering mogelijk te maken. Wanneer je werkelijk los kan laten, ga je vooruit. In alle beweging en onzekerheid die met deze groei gepaard gaat, vind je door yoga de noodzakelijke stabiliteit en rust in jezelf. Je ervaart letterlijk hoe loslaten telkens nieuwe energie geeft, terwijl vasthouden je uiteindelijk je kracht ontneemt.

Maurice integreert allerlei verschillende yoga-vormen in zijn lessen. Net zoals in het leven, biedt deze pluriformiteit door de verschillende inzichten zowel fysieke als geestelijke verdieping. We groeien allemaal op ons eigen tempo mee…

Philine Krosse, Architect

+++++

Waarom zou je Power Yoga gaan beoefenen?? En wat is er zo goed aan??? Ik kan uit ervaring, in elk geval zeggen: als je liever niet met jezelf en je stijfheid – in zowel lichamelijk als geestelijk opzicht – geconfronteerd wilt worden, begin er dan niet aan.

Tijdens de poweryoga sessies van Maurice ben ik veel blokkades in mijzelf tegengekomen. Wat erg prettig is, is dat je er heel praktisch (door middel van de yoga oefeningen en houdingen) iets mee kunt doen, mits je met respect voor je eigen lichaam aan de slag gaat. Het effect is vrijwel direct merkbaar: een betere houding, meer geestelijke weerstand en groei en de mogelijkheid om in geval van stress ook thuis je oefeningen te doen en zo weer lekker te kunnen ontspannen.

Met mijn blik op de toekomst hoop ik nog lang yoga te mogen beoefenen en hoop ik dat het beoefenen van yoga het proces van ouder en stijver worden zal vertragen en mij zal stimuleren in mijn persoonlijke groei!! Doordat je tijdens een les van Maurice je eigen grenzen en tempo bepaalt, is yoga geschikt voor iedereen… Mits je die confrontatie met jezelf aan durft!!!!

Andrea van Maanen, HR-dame en zangeres